"Предстои ми само още една проверка" - Тодор Неделев зарадва "жълто-черна" България


"Предстои ми само още една проверка" - Тодор Неделев зарадва "жълто-черна" България
Снимка: facebook / botevplovdiv

1708 0

Капитанът на Ботев Пловдив - Тодор Неделев, взе участие в първата пресконференция на новия старши треньор на "канарчетата" - Бруно Балтазар. Това се случи броени дни преди отпътуването на тима за Дубай, където ще проведе зимната си подготовка.

"Стартирахме добре новия полусезон, аз се чувствам добре, отборът също, тренираме интензивно. Подготвяме се на 100%. В петък имаме една контрола, а в неделя пътуваме за лагера, където се надявам да се подготвим добре. Имаме три контроли със силни противници", започна атакуващият полузащитник, цитиран от "Dsport".

Националът на България, който пострада тежко в началото на месец юни 2022 г. в Грузия, разкри, че му предстои само още един преглед при неврохирург и ако получи "зелена светлина" - ще може да се завърне на терена.

"Участвам в тренировките още от миналия полусезон, според мен можех да изиграя един мач, но не искахме да рискуваме. Предстои ми само още една проверка при един неврохирург. Надявам се всичко да е наред и да започна да помагам на отбора. Надявам се още в първата контрола да играя. Аз се чувствам добре, тренирам си нормално с отбора", обясни Тошко Неделев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бруно Балтазар обяви целта пред Ботев Пловдив и отсече: Не съм магьосник, но искам да остана задълго!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички