Новият треньор на Ботев Пловдив разкри как се е озовал в клуба и какви са целите му


Новият треньор на Ботев Пловдив разкри как се е озовал в клуба и какви са целите му
Снимка: Botevplovdiv.bg

2389 0

Новият старши треньор на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, застана пред родните медии за пръв път в ролята си на наставник на "канарчетата" при дебютната му среща с новите му възпитаници.

Португалецът запозна играчите с новия треньорски щаб, който включва още португалския помощник Гилерме Рамос, анализатора Карлос Маркес, както и чешкия фитнес специалист Денис Каван.

"Много съм горд да бъдат част от Ботев Пловдив. Когато от клуба ми показаха проекта, който имат, се впечатлих много от амбицията, инфраструктурата и феновете на отбора. Ръководството има сериозен план за развитие на клуба и това ми харесва.

Нямам търпение да започна работата си тук. След работата си в САЩ исках да се завърна в Европа и прецених, че Ботев Пловдив е правилното място за следващата стъпка в моята треньорска кариера, където искам да се боря да печелим трофеи", бе първият коментар на специалиста.

Новият старши треньор на "канарчетата" подчерта и че е наясно със ситуацията в клуба, но е сигурен, че ще работи по нейното подобряване в най-кратко време:

"Знам, че ситуацията в клуба в момента не е перфектна, но ще работим здраво, за да я подобрим. Наясно съм върху какво трябва да наблегнем, за да променим представянето си. Никой в Ботев не е доволен от състоянието, в което се намира тимът сега. Разбирам, че привържениците са разочаровани от това, което виждат от отбора през този сезон. Знам, че те обичат много клуба, но в момента не харесват лицето, което показва отборът и съзнавам, че аз нося отговорността да започнем да играем атрактивно и успешно", допълни новият старши треньор на Ботев.

Португалският специалист отговори и на въпроса как е получил офертата да поеме "жълто-черните":

"От борда на директорите се свързаха с мен. Когато в клуба са започнали да обсъждат възможни варианти за нов наставник, името ми е попаднало в тяхното полезрение и ми се обадиха. Проведохме няколко разговора, за да разгледаме опцията да поема отбора. Идеите ни съвпадаха и така реших да приема офертата", завърши Бруно Балтазар.

Вижте повече за новия треньор на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички