Ботев Пловдив обяви кога ще е неофициалният дебют на Бруно Балтазар


Ботев Пловдив обяви кога ще е неофициалният дебют на Бруно Балтазар
Снимка: botevplovdiv.bg

1151 0

От Ботев Пловдив разгласиха с публикация в клубния си сайт, че новият старши треньор - Бруно Балтазар, ще дебютира неофициално начело на "канарчетата" на 13 януари, петък!

Това ще се случи на "Футболен комплекс Ботев 1912", когато "жълто-черните" ще се изправят срещу Гигант Съединение в първата си зимна контрола.

Двубоят, който ще се състои от 2 полувремена по 30 минути, е насрочен за 16:00 часа, а входът ще бъде свободен за всички привърженици.

"Ботев (Пловдив) ще стартира контролните срещи от зимната подготовка срещу Гигант (Съединение). Спарингът ще се състои на 13-ти януари (петък) от 16:00ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912". Мачът ще бъде неофициален дебют за Бруно Балтазар начело на "канарчетата". Двубоят с тима от Съединение, направил фурор за Купата на България, ще се състои от две полувремена по 30 минути. Срещата Ботев - Гигант ще бъде със свободен вход за зрители и журналисти", гласи постът в сайта на Ботев Пловдив.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Новият треньор на Ботев Пловдив разкри как се е озовал в клуба и какви са целите му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички