"Предадоха те"! Талант на Ботев Пловдив се опълчи на ръководството в защита на Тодор Неделев


"Предадоха те"! Талант на Ботев Пловдив се опълчи на ръководството в защита на Тодор Неделев
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4186 0

В самия край на зимния трансферен прозорец у нас трусовете в родния Ботев Пловдив придобиха нов, още по-сериозен мащаб при новината за раздялата с една от най-големите легенди на клуба.

Тодор Неделев се раздели през сълзи с "канарчетата", след като бе трансфериран в Лудогорец. Голяма част от привържениците на "жълто-черните" застанаха на страната на своя любимец, докато ръководството на клуба излезе със сериозни упреци и обвинения спрямо него.

За българския национал обаче се застъпиха както запалянковците, така и неговото семейство и дори играчи на Ботев. Пример за такъв е един от любимците на привържениците, който в момента е преотстъпен в Пирин - Димитър Тонев. 21-годишният халф изрази остро мнение в своя "Фейсбук" профил по адрес на критиците на Неделев.

Ето какво написа младокът в социалните мрежи:

"Благодаря ти, Тодор Неделев!

Благодаря ти за тези 289 мача за Ботев, благодаря ти за тези 84 гола за Ботев, благодаря ти за тези 91 асистенции за Ботев, благодаря ти за Купата и за Суперкупата, благодаря ти за емоциите в евротурнирите, благодаря ти за незабравимите мачове на „Колежа“, благодаря ти за гола от центъра, благодаря ти, че 10 сезона си кошмар за „черно-белия“ фен... и пак ще бъдеш!

Благодаря ти, че запали няколко поколения подред, толкова много деца по „жълто-черната“ идея. Никой не може да ти отнеме прозвището „легенда на Ботев“, защото се нареди до имена като Чико, Петьо Зехтински, Коце Костадинов, Бенкса, Хозово, Хвойна, Тумби, Пачев, Вичев, Младенов, Пашев и др.

А тези, които те нарекоха „предател“ и се обърнаха срещу теб, те предадоха първо себе си и същите тези ще те аплодират първи, когато се завърнеш в Ботев... на „Колежа“. Предателите не си тръгват със сълзи, предателите не отказват безброй неустоими оферти от топ клубове, за да останат верни, защото аз не се сещам за такъв футболист, особено в България. Предателите си тръгват първи, когато времената, през които ти премина, станат трудни за клуба. Но знай, че има и много, които са зад теб и ще те подкрепят винаги.

Желая ти успех, брат, и да си здрав. Покажи какво можеш! БОТЕВИСТ ЗАВИНАГИ"!

Отговорът на Тодор Неделев

"Братко мой, обичам те! Само ще кажа - има Господ и той гледа! Ти си Ботев Пловдив, въпреки че те махнаха и теб. Ти ще се върнеш и ще поведеш отбора на "Колежа", написа в отговор новият играч на Лудогорец в индиректен отговор и на собственика на клуба Антон Зингаревич, който наскоро го разкритикува

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички