Тодор Неделев е отказал 3 пъти на Лудогорец, преди да премине в Разград


Тодор Неделев е отказал 3 пъти на Лудогорец, преди да премине в Разград
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

3663 0

Феновете на Ботев (Пловдив) са много разочаровани, че любимецът им Тодор Неделев напусна клуба и премина в Лудогорец. Това им дойде като гръм от ясно небе преди няколко дни и все още не е ясно той ли е поискал да напусне "жълто-черните", или в клуба са го подбутнали да го стори.

Всъщност, националът доста дълго време е отказвал на хегемона в България. Той беше близо до "орлите" преди 2,5 години, припомня "Мач Телеграф". Тогава обаче сделката пропадна в последния момент.

Изданието пише, че получената тези дни оферта от Разград е била четвърта за Неделев. До момента той 3 пъти е отказвал на шампионите.

Лидерът в Първа лига ЦСКА също неведнъж е бил огорчаван от отказа на халфа. Според вестника "червените" са получили "не" като отговор при цели 4 свои оферти за звездата на "канарчетата". Най-силно той е бил желан на "Армията" през 2019 г., когато изигра страхотен мач срещу ЦСКА в полуфиналите за Купата на България.

Вчера се появи информация, че Неделев е бил убеден да премине в Лудогорец преди получаването на оферта номер 4 - ето от кого.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички