Любимата на Тодор Неделев го възпя и "захапа" Ботев: Истината винаги излиза наяве!


Любимата на Тодор Неделев го възпя и "захапа" Ботев: Истината винаги излиза наяве!
Снимка: Instagram

5672 0

Приятелката на новото попълнение на Лудогорец Тодор Неделев - Анита Терзийска, си позволи да възпее своя любим в социалната мрежа Instagram, но в същото време "захапа" и вече бившия му клуб Ботев Пловдив.

"Истината винаги излиза наяве, рано или късно! Бъдете разумни, бъдете единни!", обърна се Терзийска към феновете на Ботев Пловдив.

"Това, което ти си дал на Ботев през годините, никой друг не го е правил... Всичките компромиси, всичките лишения, всичките пъти, в които си пренебрегвал себе си, са били в името на това да помагаш на отбора да върви напред и да правиш твоите любими фенове, които обичаш като семейство, щастливи и горди! Никога не поставяше себе си на първо място, никога не беше егоист!".

"Рискуваше здравето си многократно и нито болката, нито лекарските препоръки те спираха, защото ти не можеше да оставиш отбора, когато му е трудно! Вярвам, че хората, които оценяват всичко това, ще те подкрепят. Не изпълни мечтата си да играеш отново на Колежа и да усетиш магията наречена Ботев Пловдив, но знам, че някой ден това ще се случи. Гордея се с това колко си достоен, честен и истински и вярвам, че всичко е за добро!", възпя Терзийска своя любим. 

Още вчера и двете страни - Ботев Пловдив и Лудогорец, обявиха, че сделката е факт. Очаква се в следващите дни Тодор Неделев официално да бъде представен като футболист на "орлите" в Разград.

Тодор Неделев се раздели през сълзи с феновете на "канарчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички