Ботев (Пд) взима за заместник на Неделев играч, обвинен в изнасилване?


Ботев (Пд) взима за заместник на Неделев играч, обвинен в изнасилване?
Снимка: facebook.com/botevplovdiv

992 0

След като Ботев (Пд) продаде Тодор Неделев на Лудогорец, в клуба започнаха работа по намирането на негов заместник. Те обаче са набелязали доста скандален футболист, твърди "Марица".

Става дума за гвинееца Амаду Думбуя, който може да отиде при "канарчетата" като свободен агент до края на сезона. Той играе като атакуващ халф и дясно крило.

Според информацията на изданието Думбуя е арестуван на 6-ти октомври 2022 година по подозрение за изнасилване. Към него има обвинения и за обидна фотография, както и "дребни нарушения с наркотици".

За да продължи да играе след тази визитка, е ясно, че футболистът е бил оправдан за изнасилването и фотографията заради недостатъчно доказателства. За наркотиците пък е бил осъден на глоба от 530 швейцарски крони. Ставало е въпрос за употреба на трамадол, която той е оправдал с проблеми със съня.

Думбуя е бил отстранен от състава на Юргорден, за който е играл по време на обвиненията към него. Днес пък стана ясно колко пъти е отказал Неделев на ЦСКА и на Лудогорец, преди в крайна сметка да каже "да" на разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички