Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич "поряза" Неделев: Загубих уважението си към него като човек


Собственикът на Ботев Пловдив Антон Зингаревич "поряза" Неделев: Загубих уважението си към него като човек
Снимка: LAP.bg

6100 0

Собственикът на Ботев Пловдив - Антон Зингаревич, направи изявление по случай трансфера на българския национал - Тодор Неделев в Лудогорец. Руският бизнесмен сподели, че е изгубил уважението си към футболиста.

Как виждат сделката в Ботев?

"Искам да кажа как стоят нещата от моя страна и от страна на клуба. Тошко имаше договор за 3 години, като през юни изтичаше втората година. В договора имаше и клауза, при която може да разтрогне през юни и миналата вечер в 20:30 часа в клуба имаше обаждане от неговия агент, че има предложение от Лудогорец и иска да проведем разговор", сподели Зингаревич за "Пловдивнюз".

"Вчера сутринта проведохме среща, на която те ни представиха офертата и казаха, че предвид факта, че договорът му изтича юни, не можем да искаме много пари. Освен това от обаждането вечерта на сутринта всички документи вече бяха готови за нотариус. Как става толкова бързо това? Аз казах, че не е до парите, а до това какво иска Тошко".

"Аз имах и личен разговор с Тошко и му казах, че знам за офертата и трябва да я обсъдим, за да вземем решение. Във връзка с изтичането на договора имахме 3 опции - да си тръгне, да преподпише с Ботев или да оставим всичко за лятото, ако не може да реши сега, тъй като трансферният прозорец затваря. Той ме изслуша и каза, че трябва да говори с мениджъра си. След 5 минути ми звънна и ми каза, че решението му е да си тръгне”.

Загубеното уважение

“Аз прочетох това, което той каза, че няколко пъти ме е питал дали искам да остане и казвам, че не е така. Не ме е питал няколко пъти дали искам да остане в клуба. Загубих уважение към него. Аз загубих уважение към него като човек. Господин Филип Филипов също присъства на разговора и превеждаше всичко, което говорихме. Истина е, че му дадох трите опции, а той след 5 минути ми каза, че иска да си тръгне", добави още руснакът.

Ботев Пловдив се сбогува с Тодор Неделев с голям жест.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички