Официално! "Колежа" получи акт 16, ето кога и къде ще бъдат пуснати билетите за Ботев Пловдив - Левски


Официално! "Колежа" получи акт 16, ето кога и къде ще бъдат пуснати билетите за Ботев Пловдив - Левски
Снимка: botevplovdiv.bg

5134 0

Голямата и дългоочаквана новина от всички, обичащи и свързани с Ботев Пловдив, е вече факт. Домът на "канарчетата" - стадион "Христо Ботев", получи своя акт 16. Това обяви строителят на съоръжението Илиян Филипов пред медиите.

"Стадионът е въведен в експлоатация. От утре спокойно могат да се продават билетите за мача Ботев и Левски. Това, което обещахме, го изпълнихме. Всички пловдивчани могат да бъдат спокойни, че могат да докарат семействата си. Надяваме се да стане един голям празник за града. 10 години чакахме. Е, случи се“, заяви Филипов и продължи.

За откриващия двубой с Левски

"От утре ще започне продажбата на билети. Ще започне на касите. Имаме много заявки - по 50, 100, 200 билети, които ще бъдат обслужвани директно в Коматево, за да няма струпвания. През "Ивентим" ще бъдат пуснати билети. Имаме 10 дни за продажба, така че няма да има проблем", добави той.

Какво остава и кога ще се финализира реконструкцията?

"Довършителните процедури има, но това е нормално. До 29-и всичко ще бъде готово. Всички скай боксове, ВИП седалки ще бъдат монтирани и всичко останало, така че да е добре.

Очаквам от Общината да подпишем анекс. Те чакат решението на Общински съвет да влезе в сила.  Надявам се утре това да стане. Анексът е подготвен. Извикал съм фирмите, които ще работят по металните конструкции, за да поръчаме детайла и да има цялостна козирка“, завърши Илиян Филипов.

Филипов отговори и на твърденията, че цели да стане собственик на "жълто-черния" клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички