Илиян Филипов с категорична позиция: Никога пред мен не е стояла целта да ставам собственик на Ботев (Пловдив)


Илиян Филипов с категорична позиция: Никога пред мен не е стояла целта да ставам собственик на Ботев (Пловдив)
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1791 0

Илиян Филипов, който е собственикът на фирмата, която отговаря за строителството на стадион "Христо Ботев" , използва социалните мрежи, за да обяви, че няма за цел да става собственик на Ботев (Пловдив). Освен това обяви подкрепата си къмнастоящия благодетел на "канарчетата" Антон Зингаревич.

В понеделник пловдивчани изиграха последния си двубой на "Коматево", като записаха равенство от 1:1 срещу Спартак (Варна). Очаква се "канарчетата" да се завърнат на стадиона си на 29 април, когато се изправят срещу Левски.

Ето и какво написа Илиян Филипов:

"Уважаеми ботевисти,

През последните няколко месеца направихме огромна организация, за да може Ботев да се завърне на стадион "Христо Ботев".

Аз поех ангажимент към собственика на Ботев Антон Зингаревич да направя и невъзможното Ботев да се завърне на своя стадион колкото се може по- скоро. Вече дойде моментът в който може да кажем, че се завръщаме у дома. Антон Зингаревич е мой приятел и партньор. Той е вложил над 20 милиона лични средства в клуба и нямаше как да допусна Ботев да загуби такъв инвеститор. Категорично искам да заявя, че ще помагам с всичко на г-н Зингаревич, за да може Ботев да се завърне на мястото, което заслужава, а именно в челните позиции на класирането.

Никога пред мен не е стояла и не стои целта да стана собственик на клуба. Винаги ще помагам на Ботев, защото съм ботевист и защото виждам какво прави Антон Зингаревич за клуба", коментира Филипов и призова всички фенове на "канарчетата" да посетят първия двубой на стадион "Христо Ботев" срещу Левски на 29 април. В началото на месеца пък Ботев Пд се раздели с двама от директорите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички