Ботев (Пловдив) е в търсене на нов генерален спонсор, който може и да е обвързан с името на стадиона


Ботев (Пловдив) е в търсене на нов генерален спонсор, който може и да е обвързан с името на стадиона
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2644 0

Ботев Пловдив води преговори за нов генерален спонсор. Контрактът с настоящия, който е букмейкърска компания, изтича в края на сезона. Именно такава ще е и новата фирма, която ще е основен рекламодател от следващия сезон.

Какви са опциите пред пловдивския клуб?

Три са опциите, от които собственикът Антон Зингаревич ще избере една.  Възможно е новата компания да бъде обвързана и с "Колежа", като даде името си за такова на стадиона, пише "Тема спорт".

Именно заради "Христо Ботев" и всичко около съоръжението бюджетът за новата кампания може да бъде намален. "Имаме още малко време да обмислим и да анализираме офертите от проспектиращите фирми, с които може да работим, и смятам, че до няколко седмици ще го направим“, каза Зингаревич пред plovdivnews.

Припомняме, че бяха гласувани и поредните пари, отпуснати за завършването на стадиона.  С 31 гласа "за", 10 "въздържал се" и само 1 "против" предвидените 6 194 316 лева. Те ще бъдат използвани за направата на цялостна козирка, както и за външната фасада на стадиона. Очакванията са пловдивският отбор да приеме отбора на Левски в края на април на новия си стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички