Масов бой и 1 километър гонка преди дербито Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив (ВИДЕО)


Масов бой и 1 километър гонка преди дербито Ботев Пловдив - Локомотив Пловдив (ВИДЕО)
Снимка: Kiril Bekyarov Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3550 0

Един от най-големите мачове в българския футбол се завръща. Ботев Пловдив посреща у дома, в "Колежа" своя вечен съперник Локомотив Пловдив след 10-годишно прекъсване поради реконструкцията на съоръжението.

Двата тима ще премерят сили в петък (03.11) от 19:30 часа. По-малко от ден преди двубоя емоциите в двата лагера започнаха да взимат връх. Това личи от екшъна из улиците на Пловдив, разиграл се в навечерието на двубоя.

Ексцесии под тепетата

В популярни ултрас профили в социалните мрежи се разпространява видео от сблъсъци между представители на агитките на двата тима. По информация то е заснето от привърженик на "смърфовете".

На него се вижда как голяма група фенове гонят друга такава през нощта. Предвид написаното, "жълто-черни" запалянковци са опитали да "щурмуват" дома на "черно-белите". Там обаче са били чакани от противникови привърженици.

Ето какво съобщават ултрасите на Локомотив Пловдив, цитирани от "hooligans_cz":

"Това е още едно доказателство, че 'Лаута Арми' говори на улицата, а не в интернет. След като 'Бултрас' ни отказваха отново и отново честен бой, миналата вечер 50 от тях дойдоха до стадиона ни, за да си направят снимка. Причина е тази, която ние направихме пред техния предходната нощ, когато ги търсехме.

Знаехме, че ще дойдат и ще опитат да направят същата снимка пред нашия стадион. Затова 'Лаута Арми' ги изчака и планът сработи перфектно. Когато 'Бултрас' се наредиха за кадъра, 'Лаута Арми' ги атакува с по-малко хора, но все пак напълно ги разби. Само няколко 'бултраси' бяха набити, тъй като абсолютно всички от тях просто се разбягаха на всички посоки. 

Едно от най-големите унижения за тях през последните години, след инцидента на магистралата, когато "бултрасите" се предадоха с вдигнати ръце, както и в кв. Капана, когато основната им фракция бе разбита и оставиха на земята зад себе си всичките си повалени хора. Този път дори не останаха да се бият, просто бягаха. Видеото показва как тичат, след като бяха преследвани около 1 километър".

Къде по ТВ да гледаме дербито между Ботев Пловдив и Локомотив Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички