Куп опции: Бивш играч на Интер и Рома сред резервните варианти на Саша Илич в Ботев Пловдив


Куп опции: Бивш играч на Интер и Рома сред резервните варианти на Саша Илич в Ботев Пловдив
Снимка: БГНЕС

6161 0

Ръководството на Ботев Пловдив има сериозен набор от опции за своя следващ треньор. Някоя от тях ще влезе в употреба при положение, че първата такава - Саша Илич, не се договори с клуба.

Бившият треньор на ЦСКА далеч не е единственият, набелязан от шефовете на "канарчетата", твърди "Тема Спорт". На собственика на тима - Антон Зингаревич, са били предложени десетки варианти за наследник на овакантения от Станислав Генчев пост.

Възможностите пред пловдивчани

Последният такъв към момента е израелски наставник. С него вече са проведени разговори, участие в които е взел неговият сънародник и треньор в академията на "жълто-черните" Даниел Коен.

Освен с него, преговори са водени и с бившия играч на Интер и Рома Джанлука Феста. 54-годишният специалист последно води гръцкия Ламия, а към момента е безработен. 

В южната ни съседка той още води Аполон Смирнис и Лариса. В своята родина бива начело на Каляри и Комо. Нрави се с работата си в Сардиния.

Кой временно застава на поста?

Очаква се "канарчетата" да бъдат изведени на зеления "килим" за следващите си двубои срещу Етър и Славия от Рафаел Ферейра. Следва пауза за националните отбори, която босовете на "Колежа" да използват, за да обявят и наложат новия си наставник. Ясно е, че той ще бъде чужденец, тъй като към момента Зингаревич не желае да заложи на българин.

Малко преди срещата наставникът на "болярите" се закани на жълто-черните".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички