Емануел Луканов се закани на Ботев Пловдив: Този път и страничните фактори не трябва да ни спрат


Емануел Луканов се закани на Ботев Пловдив: Този път и страничните фактори не трябва да ни спрат
Снимка: Lap.bg

3864 0

Старши треньорът на Етър - Емануел Луканов, даде кратко интервю пред клубната медия преди предстоящото домакинство на Ботев Пловдив от седмия кръг на Първа лига. 

"Болярите" се заканиха за задължителен успех в предстоящия двубой още след минималната загуба (0:1) от ЦСКА 1948 в началото на седмицата. Тогава завърналият се в Първа лига тим имаше претенции за дузпа в самия край, които не бяха уважени. 

Добрата новина за Етър е завръщането в групата на опитния Крум Стоянов, а трябва да се отбележи и лошото състояние, в което се намира Ботев Пловдив след треньорската смяна и слабите резултати в последно време. 

Мнението на Луканов

"Крум Стоянов вече поднови тренировки, Димо Бакалов също започна да тренира, но усети болки и остава под въпрос за мача. Отсъства само Илкер Будинов, други всички са на линия.

Готвим се и всички се надяваме на така жадуваната първа победа. Вече трябва наистина с играта си да направим така, че дори странични фактори да не могат да повлияят на изхода на мача, който трябва да е в наша полза", обясни специалистът пред клубната медия на Етър. 

Вижте актуалното класиране в Първа лига за сезон 2023/24!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички