Отново недоволство за стадиона на Ботев Пловдив - феновете искат козирка


Отново недоволство за стадиона на Ботев Пловдив - феновете искат козирка
Снимка: БГНЕС

2125 0

Сдружение ПФК Ботев Пловдив, което включва и част от органицираните запалянковци на клуба излезе с нова остра позиция срещу изпълнителния директор на строителната фирма, която отговаря за реконструкцията на стадион "Христо Ботев" - Илиян Филипов.

Този път причината е изказване на Филипов в медийното пространство, според което отпуснатите допълнителни 12 милиона лева от Община Пловдив за довършването на "Колежа" отново може да бъдат недостатъчни и в случая най-вече за цялостното изграждане на покривната конструкция на спортното съоръжение.

"Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

Вчера за пореден път строителят на "Колежа" в лицето на изпълнителния директор на фирма ПИМК - Илиян Филипов, изрече в медийното пространство поредната неистина. В този смисъл, искаме да му припомним, че в количествено-стойностната сметка на обществената поръчка, която самият той е оферирал и подписал, сумата за видео наблюдение е в размер на 652 099 лева, а не 50 000 лева, както той изтъква в интервю за пловдивска онлайн медия.

Надяваме се, че изреченото от него не е умишлено изместване на фокуса върху по-маловажни строително-монтажни работи за сметка на козирката!

"Жълто-черната" общественост е непоколебима в своето настояване - с получените допълнителни 12 милиона лева да бъде завършена изцяло покривната конструкция на стадион „Христо Ботев“ над четирите сектора, включително и покривното покритие - каквато официално бе и целта на отпуснатия заем", се казва в официалната позиция на Сдружение ПФК Ботев, което продължава да се надява за завършване на проекта около съоръжението.

Вижте трогателния жест на Виктор Генев след ценно попадение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички