Ботев Пловдив получи дузпа, но Никола Попов зарадва Левски след намеса от ВАР (ВИДЕО)


Ботев Пловдив получи дузпа, но Никола Попов зарадва Левски след намеса от ВАР (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1898 0

На стадион "Георги Аспарухов" Левски и Ботев Пловдив правят зрелищен двубой. "Сините" поведоха през първото полувреме, след като Цунами засече с глава центриране от ъглов удар. В началото на втората част обаче след прекрасна асистенция от Ивелин Попов Антоан Бароан вкара от неособено лесна позиция.

"Канарчетата" вярваха в пълния обрат и това бе подплатено след малко над един час игра. Тогава главният арбитър на двубоя Никола Попов отсъди дузпа заради нарушение на Патрик-Габриел Галчев.

След намеса от ВАР обаче реферът бе привикан да погледне отново сам ситуацията. Контактът бе очевиден и бранителят на Левски не играе с топката, но Попов и ВАР прецениха, че не е достатъчен и футболистът на Ботев Пловдив е паднал твърде леко.

От домакините също имаха няколко претенции за дузпа в ситуации, най-вече около Роналдо. Никоя от тях обаче не бе уважена. Вижте ситуацията с Галчев и 11-метровия наказателен удар чрез кадрите по-долу в материала. Всичко за Левски - Ботев Пловдив и зрелищния сблъсък (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички