"За първи път преживявам нещо подобно", оплака се треньорът на Ботев, а Янчев предупреди ЦСКА 1948


"За първи път преживявам нещо подобно", оплака се треньорът на Ботев, а Янчев предупреди ЦСКА 1948
Снимка: Lap.bg

2947 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар не остана доволен от загубата от ЦСКА 1948. Пловдивчани загубиха с 2:1, като първото попадение бе отбелязано след по-малко от 20 секунди игра.

Ботев Пд се прицели в седмото място

"Началото ни беше ужасно. За първи път преживявам нещо подобно в моята кариера. Вкараха ни гол след по-малко от 20 секунди. Страдахме през първата част, но реагирахме добре след почивката. С малко повече късмет можеше да спечелим и точка", каза треньорът.

"Знаехме тяхната сила, те са много добре в класирането. Вкарахме попадение, но много късно в мача. Не бих казал, че няма лидерство в отбора ни. Има млади футболисти, които имат качества, учат се. Трябва да печелим всеки един мач до края. Имаме пет финала. Искаме да вземем седмата позиция", добави Балтазар.

Тодор Янчев е недоволен от няколко неща в ЦСКА 1948


Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев призна, че отборът му е могъл да изпусне победата в края на мача. "Наистина можехме да си решим мача далеч по-рано, имахме нужните ситуации. В една ситуация позволихме лек гол в последните минути. Вкарахме напрежение в последните минути, което беше излишно", коментира Янчев.

"Качеството на играчите, с които разполагам, е важно. Светльо Диков беше нападателят, който ни липсваше. Той вкара гол и даде идеална топка на Чочев в края. Жоро (б. а. - Русев) бе на познатото си високо ниво, той може да играе на много позиции", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички