Бесен Антон Зингаревич уволнил двама от директорите в Ботев Пловдив


Бесен Антон Зингаревич уволнил двама от директорите в Ботев Пловдив
Снимка: LAP.bg

3750 0

Двама от руските директори в Ботев Пловдив са били освободени лично от Антон Зингаревич, който е бил бесен, твърди "Марица".

Според изданието от вчера на работа в Коматево не са изпълнителният директор Герман Чистяков и главният изпълнителен директор на клуба по инфраструктура и развитие Алексий Жуковин.

"Колежа" ли е причината?

Причините не са все изяснени, но има най-различни слухове за освобождаването им. Най-популярния из "коридорите" на клуба е, че проблемът е свързан с довършителните работи на стадион "Христо Ботев". След това Чистяков е уведомил колегите си от клуба с имейл, че излиза в неплатен отпуск.

През ноември миналата година Алексий Жуковин  взе участие в един от най-големите футболни форуми - "Thinking Football Summit" в Португалия. Там той обмени опит по менажиране на стадиона с Анди О'Съливан, директор по оперативната работа на стадиона на Тотнъм, Джанлука Пицамилио, маркетинг директор на Удинезе и Вики Джейкок, ръководител на продажби в Евертън.

Явно обаче Жуковин няма да може да покаже на практика какво е научил в Португалия, а Чистяков да продължи да развива екипа от служители на Ботев, който според него и сега е на европейско ниво.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ултрасите на Ботев вече събират пари за първото дерби на "Колежа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички