Генчев: Никой няма да дойде в Ботев, ако не го харесам - набелязал съм 5 нови


Генчев: Никой няма да дойде в Ботев, ако не го харесам - набелязал съм 5 нови
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1978 0

Новият старши треньор на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, коментира плановете на "канарчетата" в неделя. Специалистът сподели мнението си след поражението с 0:2 от Университатя Крайова в неофициалния си дебют начело на тима. Приятелският двубой беше първи по време на лагера в Банско.

Доскорошният водач на Локомотив София сподели конкретните си виждания около настоящата селекция. Той бе категоричен, че няма да превлече футболист в Ботев Пловдив, ако не го е харесал лично. Към момента се е спрял на общо петима играчи.

Очаква се те да бъдат привлечени през следващата седмица. Става дума за четирима чужденци и един българин.

Трансферните планове на Ботев 

"Надявам се да ни стигне времето, правим всичко възможно да усъвършенстваме всеки един детайл в играта, но изключително важно е кога ще се присъединят нови футболисти към отбора. Определено имаме нужда от подсилване в защита, в халфовата линия, в нападение. Надявам се през следващата седмица футболистите, с които водим разговори, да се присъединят и поне още петима нови да са в нашия отбор.

Да, лично аз съм ги харесал. Говорили сме с ръководството, че нито един футболист няма да подпише договор, без аз да го харесам. Те ми предлагат футболисти, аз гледам. Стигнали сме до единомислие за петима от тях. Надявам се през следващата седмица да се присъединят към отбора, очевидно имаме нужда. Единият от тези футболисти е българин, другите са чужденци", сподели Генчев след поражението с 0:2.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички