Генчев почва ударно в Ботев (Пд): Връща звездата Тодор Неделев в тима?


Генчев почва ударно в Ботев (Пд): Връща звездата Тодор Неделев в тима?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3215 0

Със страхотно решение ще започне престоя си в Ботев (Пловдив) новият им треньор Станислав Генчев. Той възнамерява да върне най-голямата звезда на "канарчетата" в последните години - Тодор Неделев, на "Колежа", твърди "Тема спорт".

Разбира се, това няма да се случи с постоянен трансфер, а под наем. Бившият национал премина при шампионите през зимата, но не успя да се наложи в тима през пролетта и по-често оставаше резерва при "орлите". Той записа само 5 мача и 1 гол в Първа лига.

Неделев неведнъж е обявявал, че мечта да играе на новия стадион "Христо Ботев", но премина в Разград, преди съоръжението да бъде открито. Генчев ще опита да използва този коз, спорадичните му появи в игра, както и добрите си отношения с Лудогорец, за да върне звездата в Ботев.

Халфът не спести, че една от основните причини да напусне "жълто-черните" е бившият треньор, а доскоро съветник на собственика - Азрудин Валентич. Наскоро обаче от клуба обявиха, че са се разделили с босненеца и той няма никакви отношения вече с тях.

А ето с какво решение започна престоят на Генчев в Ботев (Пд).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички