Ферарио Спасов обясни причините, поради които Ботев загуби от ЦСКА


Ферарио Спасов обясни причините, поради които Ботев загуби от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1774 0

Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов посочи защо отборът му загуби от ЦСКА и отпадна на полуфиналите за Купата на България. Според специалистът грубите грешки в защитата на пловдивчани са били решаващи.

"Не сме дали инициативата на ЦСКА. Двата гола паднаха след груби грешки в защита. ЦСКА се възползва от тях. Това беше разлика в днешния мач. Не мисля, че стояхме игрово по-лошо от ЦСКА на терена. При 0:1 имахме две ситуации, при които можехме да направим нещата по-интересни. Пожелавам успех на финала“, коментира Спасов.

"Мачът беше равностоен без положения пред двете врати. Те получиха предимство от гол, който ние си вкарахме. В определени периоди през второто полувреме стояхме по-добре от ЦСКА. Ние не успяхме да отбележим гол и това е причината да сме победени. В никакъв случай не трябва да сме с наведени глави. Мачовете до тук бяха на много добро ниво.

ЦСКА беше по-прецизен в тези две ситуации и отива на финала. Ние се познаваме достатъчно добре. Здравословните проблеми натежаха. Аз съм доволен от представянето на момчетата. Хронична слабост ни е да излизаме на добри положения, а да не може да вкарваме. Феновете трябва да са доволни от поведението на отбора", допълни Спасов. А какво заяви Милош Крушчич след двубоя и за какво предупреди преди финала - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички