Масов бой между полиция и фенове на Ботев Пловдив на "Армията" (ВИДЕО)


Масов бой между полиция и фенове на Ботев Пловдив на "Армията" (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg/Елин Андреев

4945 0

Полицейски служители и привърженици на Ботев Пловдив влязоха във физическа конфронтация минути преди началото на реванша за Купата на България между "канарчетата" и ЦСКА. Грозните сцени са се разиграли пред Сектор "Б" на стадион "Българска армия" в София.

След ескалацията на напрежение, полицаите не пускаха повече от двеста фена на пловдивския клуб, като тези, които заеха местата си за старта на реванша от полуфиналите бяха не повече от 50 човека. Три автобуса с фенове на Ботев Пловдив към този момент на са допуснати да влязат на стадиона. Причината все още е неизвестна, пише "Гонг".

Феновете на Ботев Пд са с билети, но домакините отказват да ги пуснат, въпреки, че делегата е казал те да влязат на стадиона. По средата на първото полувреме феновете в крайна сметка са били допуснати да влязат на стадиона.

На мястото е пристигнала и линейка, която да окаже първа помощ на пострадал привърженик на гостуващия отбор при сблъсъците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички