Ботев Пд подписа нов дългосрочен договор със спонсор


Ботев Пд подписа нов дългосрочен договор със спонсор
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

839 0

Ботев (Пловдив) обяви, че е подновил договора си с Winbet. Двете страни подписаха нов контракт, който е за срок от 3 години.

"За нашия Клуб бе от голямо значение да продължим успешното си партньорство с Winbet. Това е марка, наложила се в своя бранш и заемаща една от водещите позиции в България. Ботев, като Клуб с традиции и история, винаги се е стремял да бъде на челните позиции във всички аспекти. Подписването на нов дългосрочен договор с доказана марка като Winbet е ход в правилната посока за развитието на нашия Клуб.“, заяви Асен Караславов – прокурист на ПФК Ботев Пловдив.

От компанията също изразиха задоволство от подновяването на контракта: „За нас е удоволствие да продължим успешното си сътрудничество с ПФК Ботев Пловдив. Радваме се, че ще играем отново в един отбор и сме сигурни, че в дългосрочен план ще постигнем много успехи заедно. Подновяването на договорните ни отношения е ясен знак, че работим с изключителни професионалисти и надеждни партньори. С удоволствие подписваме нов договор за следващите три години и смятаме, че титулуван отбор като Ботев има място сред най-добрите, не само в България. Ние от Winbet подкрепяме Ботев и българския спорт". По-рано имаше информация, че и Левски води преговори със същата компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички