Крушчич: Най-силният ни мач като резултат, трябва да внимаваме за Локо Пд


Крушчич: Най-силният ни мач като резултат, трябва да внимаваме за Локо Пд
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1364 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе изключително доволен от успеха на своя тим и класирането на финал за Купата. "Червените" победиха с 2:0 отбора на Ботев Пловдив и ще се изправят срещу Локо Пд на 1 юли.

"Още съм под емоция, но заслужено победихме. Търсихме победата, както бе нужно. Играхме умно и това е най-важното"Това е най-силният ни резултат. Последните мачове играем добре. Отиваме да спечелим трофея", заяви Крушчич след двубоя, като допълни, че никога не е имал дилема за Али Соу, който днес се разписа за 2:0. 

Крушчи коментира и предстоящия финал за Локомотив Пловдив. "Имат опит. Спечелиха купата. Те са отбор, който са много неудобен. Много неудобен съперник. Трябва да се играе много внимателно. Играят в неудобна схема и трябва да се играе много внимателно. Искам да се успокоим и да се подготвим за решителните мачове. Сега искам да починем. Феновете най-добре виждат, когато отборът играе добре", завърши сърбинът. Али Соу пък заяви след мача, че единствената опция за финала пред ЦСКА е победа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички