Цел на Левски не се чувства готов за трансфер през януари


Цел на Левски не се чувства готов за трансфер през януари
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1435 0

Защитникът на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, който е сред основните трансферни цели на Левски, е бил категоричен и пред свои близки, и пред агента си Любомир Корадов, че предпочита да доиграе сезона с жълто-черния екип, съобщава "Меридиан мач".

Младият футболист, който се наложи в титулярния състав на Николай Киров, е амбициран да продължи развитието си и да натрупа още опит и игрова практика на високо ниво, преди да мисли за трансфер. Освен това той е изразил опасения, че на "Герена" няма да може да получи необходимото му на този етап от кариерата игрово време, предвид жестоката конкуренция в лицето на играчи като Давид Яблонски и Нуно Рейш.

ЛЕВСКИ ПРОДАДЕ ГОЛЯМАТА СИ ЗВЕЗДА

В момента Димитров се радва на приятелско отношение от по-опитния Димитър Пиргов, който преди време игра и за Левски, и е уверен, че с неговата помощ и съвети ще вдигне още повече нивото си. Все пак, до затварянето на трансферния прозорец не може да се дават никакви гаранции. На този етап обаче изглежда по-логично евентуален трансфер на Димитров в Левски да бъде реализиран най-рано през лятото.

В същото време "сините" готвят трансфер на звезда на Лудогорец. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички