"Синя" легенда разкри две трансферни цели на Левски в Първа лига


"Синя" легенда разкри две трансферни цели на Левски в Първа лига
Снимка: принтскрийн

5017 0

Членът на Надзорния съвет в Левски Кирил Ивков обяви, че има информация, че Славиша Стоянович ще остане треньор на тима. Легендата на "сините" коментира и селекцията, която тимът стяга през зимния трансферен прозорец.

"Знам със сигурност, че на 8 януари Славиша Стоянович ще е на "Герена". Моята информация е, че остава", коментира Ивков пред "Меридиан мач".

"За селекцията се спрягат 5-6 имена. За момента няма нищо сигурно, освен че Аймен Белаид си тръгва. Славиша иска да освободи 4-5 човека и да вземе толкова. Той си е набелязал няколко българи от нашето първенство. Знам, че харесва Боби Цонев от Берое и Кристиан Димитров от Ботев (Пд). Стоянович не иска чужденци, а българи, които знаят какво е Левски", обясни той.

ЛЕВСКИ ПРИВЛИЧА ЦЕНТРАЛЕН ЗАЩИТНИК ОТ ПЪРВА ЛИГА

"За Давид Яблонски и Станислав Костов знам, че има вариант да бъдат продадени, но засега няма нищо сигурно. Истината е, че ни трябват много футболисти. Лошото е, че имаме много, които взимат солидни заплати, но не играят. За съжаление този филм при нас вече го има 10 години и е крайно време и този проблем да се реши", завърши Ивков.

Междувременно вижте тук кой футболист е смятан за първо зимно попълнение на "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички