Бруно Балтазар: Защо е тази помощ за Лудогорец - всички решения да са против нас, това сияе


Бруно Балтазар: Защо е тази помощ за Лудогорец - всички решения да са против нас, това сияе
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

14892 0

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар говори след поражението за неговия тим с 0:2 от Лудогорец. Наставникът изрази мнение, че главният съдия Георги Гинчев е свирил в подкрепа на "орлите" и срещу "канарчетата".

"Да, прекалено лесни голове допуснахме. Стратегията ни бе да държим топката в наше притежание и да изнервим Лудогорец, докато не е с топката. Особено в началото - с опитните футболисти и с класата, която имат, направиха разликата. Макар че наистина допуснахме леки голове.

Не искам да говоря за рефера и неговото представяне, но в началото на двубоя няколко решения, няколко картона ни поставиха в по-различна позиция. Не мисля, че Лудогорец има нужда от това, има класни футболисти, защо им е тази помощ всички решения да са против нас, това сияе. През второто полувреме показахме реакция, опитахме да създадем шансове, имахме възможности - при едната не знам вратарят как спаси. Един гол щеше да ни даде импулс, но в крайна сметка не стигнахме до него и загубихме.

Изключително горд съм с това, което ни показват нашите фенове, горд съм да бъда в този клуб. Знам, че не им се отблагодаряваме с резултати. Искам да продължим в един труден сезон и да им се отблагодарим, ще се борим до края" - заяви Балтазар след срещата. 

Какво заяви неговият колега Ивайло Петев след важния успех за Лудогорец над Ботев Пловдив?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички