Петев: В Ботев имаше няколко суматохи, резултатът можеше да е по-красноречив


Петев: В Ботев имаше няколко суматохи, резултатът можеше да е по-красноречив
Снимка: ludogorets.com

6899 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори след последния мач от редовния сезон в Първа лига. В 30-ия кръг "орлите" записаха успех с 2:0 над Ботев в Пловдив, като с това Петев записа десета победа от десет мача след своето завръщане.

Мнението на Петев

"Първо искам да поздравя момчетата. Изиграхме един добър тактически мач, мисля, че имахме много повече шансове от домакините. Те имаха няколо суматохи. Резултатът можеше да е по-красноречив за нас, но сме щастливи, че прибавяме нови три точки.

Да поздравя домакините - изключителна атмосфера. Това е само плюс за българския футбол. Може би, прекъсването повлия. Допуснахме две елементарни грешки, но футболът е игра на грешки. Имаме работа да анализираме и да ставаме по-добри следващия път.

За нас всеки един мач е важен - тези, които предстоят - също. Всеки един мач е финал. Извоювали сме си това право. Най-важното е да играем по-добре и да побеждаваме.

При всички положения за Черно море, може би, тези, които отсъстват няма да са в отбора. Радващо е обаче, че Доминик Янков почва да тренира с отбора. Може би, ще направим ротации. Не е лесно да играеш на всеки 3-4 дни. Имаме достатъчно играчи и всеки ще получи своя шанс", обясни Петев. 

Следете всичко най-интересно около Лудогорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички