"Да превърнем Колежа в ад за Лудогорец": Фенове се надъхаха, клубът ги призова за жест


"Да превърнем Колежа в ад за Лудогорец": Фенове се надъхаха, клубът ги призова за жест
Снимка: БГНЕС

4307 0

От клуба на привържениците на Ботев Пловдив отправиха специално послание преди дербито с Лудогорец в днешния ден (07.05). Чрез специална публикация бе призовано за това "Колежа да бъде превърнат в ад за гостите от Лудогорец".

"Нека днес отново да превърнем Колежа в ад - този път за гостите от Лудогорец! Мачът е от 20:15ч. и отново ще е най-посетеният в цяла България, защото продадените билети са над 10000 (броят им в реално време може да следите на адрес: https://kolezha.com/ ).

Освен на касите на ст. "Христо Ботев" билети може да си закупите и онлайн от https://www.eventim.bg/…/botev-ludogorec…/performance.html

Единствено от нас зависи да продължим да бъдем номер 1 във всеки мач!

Само Ботев!" - пишат от Клуба на привържениците.

От Ботев Пловдив също излязоха с публикация, като ключовото в нея е, че призовават запалянковците по трибуните да носят атрибути на любимия си клуб. "Призоваваме всички ботевисти да бъдат с артикули на любимия отбор" - са точните думи от Ботев, като е посочена и повече информация за предстоящия сблъсък (дата, час и място).

Двата тима се изправят един срещу друг в 20:15 часа. Ще можете да следите Ботев Пловдив - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички