Невиждани емоции в Коматево! Неделев се разплака и разкри истината за трансфера в Лудогорец: Не исках да си тръгвам


Невиждани емоции в Коматево! Неделев се разплака и разкри истината за трансфера в Лудогорец: Не исках да си тръгвам
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

3689 0

Трансферираният в Лудогорец Тодор Неделев се появи при феновете на Ботев Пловдив на базата в Коматево. Любимецът на бултрасите говори пред тях и разкри истината за преминаването си в Разград.

Разговорът му с привържениците премина изключително емоционално. С него в Коматево пристигна и агентът му Иван Чворович.

Не исках да си тръгвам. Продадоха ме за обидно малко пари. Говорих със Зингаревич, който ми предложи 3 варианта - да остана до лятото, да говорим за нов договор или да отида в Лудогорец“, сподели Неделев пред привържениците със сълзи на очи, цитиран от пловдивските медии.

Пет пъти го попитах - искате ли ме в Ботев? Не получих категоричен отговор. Виждате какво става в клуба. Колко играчи си тръгнаха“, продължи той.

Агентът му Иван Чворович пък обяви, че преговори от страна на Ботев Пловдив с Лудогорец е водил Азрудин Валентич, който е консултант на финансовия благодетел Антон Зингаревич.

Аз се обадих на Валентич и го попитах дали е съгласен Неделев да бъде продаден в Лудогорец и той ми каза - да. Самият Валентич говори с Неделев чак след като вече беше приел офертата“, каза представителят на Неделев.

След това изпълнителният директор Герман Чистяков призна, че офертата на разградчани наистина е била на стойност 150 000 евро, но така и не отговори смислено защо се е наложило да бъде приета.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Екшън в Коматево заради Неделев! Бултрасите искат очна ставка с Валентич, той май се скри от тях

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички