Треньорът на Ботев (Пловдив): Очакваме да се класиране за финала на Купата на България


Треньорът на Ботев (Пловдив): Очакваме да се класиране за финала на Купата на България
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1348 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов, говори пред клубната медия преди полуфиналния двубой-реванш за Купата на България срещу ЦСКА. Припомняме, че първата среща завърши при равен резултат 0:0. Очакванията на специалиста са "канарчетата" да постигнат резултат, с който да се класират за финала.

"Очакванията са да излезем и да постигнем резултат, който да ни даде възможност да се класираме. Не виждам какво има повече да се приказва за тази среща. За нас е ясно при каква обстоятелства ще се класираме напред. Имам проблем със стартовия състав, ще го определя в последния момент. Вярвам, че всички момчета, които излязат, ще отговорят на изискванията на феновете. Не трябва да ги натоварваме с прекалени очаквания. Ако се класираме на финал, да го приемам като една добра игра, след като поехме отбора в незавидно положение" - започна той.

"Не трябва да правим драми, ако не се получат нещата. Във футбола има победители и победени. В тази тежка обстановка продължаваме да налагаме играчи от нашата школа, което не го прави никой отбор в А група и това е положителното. Държим равновесие, докато започнат да се правят промените. Виждате при другите какви играчи влизат, а при нас влизат момчета, които на другия ден купуват торти за дебют в А група. Оттам започваме да губим равностойност. Тези момчета имат качества, но нямат опит. Затова казвам, че трябва да сме търпеливи и да оценяваме това, което правим тук с тези момчета. Да си направим изводи какво точно ни трябва за следващия сезон" - каза още Спасов.

Наставникът допълни и че програмата е изключително натоварена, но това е положението и отборът трябва да се справя. За финал той си пожела по-добрият утре да победи. Междувременно, стана ясно кой ще ръководи реванша между ЦСКА и Ботев (Пловдив) за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички