Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Ботев (Пловдив) за Купата на България?


Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Ботев (Пловдив) за Купата на България?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2265 0

Днес (24.06) предстои да стане ясен и вторият финалист, който ще прави компания на Локомотив (Пловдив) в решаващия мач за Купата на България. Един срещу друг излизат ЦСКА и Ботев (Пловдив), като двубоят е от 20:30 часа.

В първата среща "червените" гостуваха на "канарчетата", като надиграха съперника си, но направиха твърде много пропуски чрез Али Соу, което им коства победата и след последния съдийски сигнал резултатът се бе запазил равен - 0:0.

Това дава добри шансове на пловдивчани, които могат да оформят същата финална двойка като тази отпреди година, когато Локомотив (Пловдив) ги сломи във финала. Ботев ще се класира за него и при голово равенство, тъй като ще има повече попадения на чужд терен.

Неслучайно и наставникът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че в този мач равенството не е вариант и ще бъде търсена победата. Сърбинът си пожела същото представяне от първия двубой, но този път да падне и попадението, което липсваше. Треньорът на "канарчетата" Ферарио Спасов очаква неговият тим да се класира, но призова да не се правят "големи драми", ако това не се случи, защото "играят много млади момчета" в отбора.

Срещата между ЦСКА и Ботев (Пловдив) е на стадион "Българска армия", като ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Ще бъде излъчвана и пряко по Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички