Бивш директор на Ботев (Пловдив) сравни със земята ръководството на "канарчетата"


Бивш директор на Ботев (Пловдив) сравни със земята ръководството на "канарчетата"
Снимка: Botevplovdiv

1557 0

Бившият директор на Ботев (Пловдив) - Даниел Серехидо, отправи огромни критики към настоящото ръководство на "канарчетата". Той защити наставника на "жълто-черните" Азрудин Валентич и разкри за липса на подкрепа към него от високите етажи в тима.

Ето какво написа специалистът в своя "Фейсбук" профил:

“Хората може да харесват или не Валентич, но това, което му причиняват напоследък, е просто отвратително и тъжно. И не говоря за критиките от страна на феновете или последните искания за оставка. Те имат пълното право да се изразяват под всякаква форма, каквато искат и особено след огромната подкрепа, която показаха на отбора в тежки периоди. Говоря за професионалното изоставяне от собственика и ръководството, което Валентич получава от началото на сезона.

Валентич е треньор. Дали е добър, или лош не е моя работа да преценявам. Не се справя добре пред медиите. Всеки път, когато си отвори устата, се издънва.

Валентич не получава никаква подкрепа. Единственото съобщение, публикувано през последните дни, подкрепящо го в поражението, беше от Тимур Дагуев. И въпреки че той вероятно подкрепяше себе си, беше приятно да се види някаква лоялност там.

От срамната картина на новопристигналото ръководство и собственик, които взеха бронзовите медали само преди два месеца - в добрите времена, сега, в лошите, отново абдикират от отговорностите си към треньора и уж приятел, към клуба и към феновете, хвърляйки Валентич на лъвовете с чисто бездействие.

Спортният директор го няма, изпълнителният директор сигурно вече звъни на приятелите си да му предложат нов пост, а собственикът ще бъде на път за Миконос веднага щом се събуди.

Или уволнявате Валентич, или го подкрепяте публично, а не само в задкулисни разговори, но не можете да оставите този човек да изгние, защото той е първо човек, а след това треньор. Но и Вали трябва да разбере каква е цената на неговото достойнство".

Ето какво каза самят Валентич след отпадането от АПОЕЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички