Азрудин Валентич отсече: Довечера ще се разбере дали ще остана


Азрудин Валентич отсече: Довечера ще се разбере дали ще остана
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1459 0

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич не отговори дали остава на поста си и след завръщането на отбора от Кипър. На летище „Пловдив“ той обяви, че разговорите му с шефовете на клуба ще продължат и днес на базата в Коматево.

Снощи „канарчетата“ отпаднаха от Лигата на конференциите след загуба с 0:2 от АПОЕЛ Никозия на реванша от втория квалификационен кръг на турнира.

"Продължаваме да разговаряме с ръководството на клуба. Имах среща със собственика Антон Зингаревич след мача вчера и сега отново ще се обсъдим ситуацията. До довечера ще мога да отговоря на въпроса дали ще остана начело на тима. Разочарован съм, защото не успяхме да привлечем качествени състезатели през трансферния прозорец и не реагирахме достатъчно добре на загубата на Тодор Неделев заради контузия. Платихме много висока цена за това.", коментира Валентич.

"Ако има нещо, което ме нарани, е това, че в първия мач от сезона срещу Хебър (Пазарджик) нямаше никаква подкрепа към отбора от страна на феновете", допълни босненският специалист.

А ето какво обяви Валентич след поражението от АПОЕЛ и сбогуването на „жълто-черните“ с Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички