Антон Зингаревич с ключово решение за финансирането на Ботев Пловдив


 Антон Зингаревич с ключово решение за финансирането на Ботев Пловдив
Снимка: botevplovdiv.bg

2973 0

В Ботев Пловдив ще свият драстично бюджета на клуба за следващия сезон. Собственикът на „канарчетата“ Антон Зингаревич е взел подобно решение, твърди „Котаспорт“.

От изданието посочват, че неслучайно представителите на руския бизнесмен са намекнали, че идеята е клубът да се издържа с приходите, които ще постъпват от новоизградения стадион „Христо Ботев“. Това се случи по време на сцециален брифинг, посветен на „Колежа“.

Към момента в Коматево има 10 футболисти с изтичащи договори, като повечето от тях са чужденци. В информацията се посочва, че почти всички ще напуснат през лятото. Към тях се причисляват и някои от преотстъпените в чуждестранни клубове като Елвис Ману, Мохамед Брахими и Реда Рабей.

Три от настоящите звезди - Па Конате, Дилан Мертенс и Хидайет Ханкич са получили много занижени оферти от ръководството за нови контракти. Малко вероятно е Конате и Ханкич да останат при „жълто-черните“.

Така клубът рискува да изпусне 6 от легионерите си без трансферна сума. Очаква се през новия сезон да се разчита основно на играчи от мениджърската агенция на Зингаревич.

Наскоро руският собственик на Ботев Пловдив „поряза“ Тодор Неделев след трансфера му в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички