Бароан: Щастлив съм за дебютния си гол, но след това нямам обяснение какво стана


Бароан: Щастлив съм за дебютния си гол, но след това нямам обяснение какво стана
Снимка: Botevplovdiv.bg

777 0

Нападателят на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан бе избран за играч на мача в пловдивското дерби, завършило с равенство 1:1. Французинът вкара попадението за своя тим, като това бе дебютен гол за него в дербито на Пловдив.

"След мач като този съм щастлив да вкарам след 5, в които не се разписах. Това е първият ми гол в дербито, това е добре. Но не мога да съм щастлив в такъв мач, защото трябваше да го спечелим", започна Бароан, след като прие поздравленията за наградата си.

"Преди мача знаехме, че двубоят ще е битка, че трябва да дадем всичко от себе си 90 минути. Ние го направихме в 80. Знаехме, че който вкара първи, има огромен шанс да победи. Ние вкарахме първи, но не мога да обясня какво стана после и как допуснахме този гол. Но това е футболът", продължи нападателят.

"Емоциите може би взеха връх, все още се радвахме на гола ние, емоцията беше феноменална, мислехме, че двубоят е привключил. Трябваше да спечелим този мач. И от лична гледна точка: имам 2-3 дербита и не бях вкарвал. Казах си, че трябва да се разпиша и го направих, което е добре", завърши френската звезда на "канарчетата". В Ботев имаха и втори стимул за победа в дербито днес - завишени финансови бонуси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички