Антон Зингаревич даде точни срокове за решаване на проблема със стадиона


Антон Зингаревич даде точни срокове за решаване на проблема със стадиона
Снимка: LAP.bg

2182 0

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич разясни перспективите пред стадиона на клуба. Руският бизнесмен посочи кога според него проблемът с "Христо Ботев" ще бъде решен.

"Най-важният въпрос за нас е строителството на новия стадион. В близките дни той трябва да се разреши. Всичко това върви бавно, но в близките десет дни очаквам, че градът ще вземе положително решение за останалата част от финансирането на този проект. Надявам се, че в края на годината той ще бъде напълно завършен", каза руснакът пред "Спорт Експрес".

Бизнесменът коментира и отказа на Левски от контролите с руските Урал (Екатеринбург) и Спартак (Москва). Както е известно, Ботев не се отказа от своя мач с московския гранд.

"Мисля, че само Левски отказа да играе с руски отбори. Но това е тяхно вътрешно решение. В Турция български клубове играха с руски. Относно нас, ние искахме да се срещнем със силни съперници и не възнамерявахме да отменяме нищо. Даже не сме си го и помислили", отсече босът на "канарчетата". А ето какви са целите пред Ботев (Пд) според думите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички