Вутов разкри защо подписа с Ботев (Пловдив), а не с Левски


Вутов разкри защо подписа с Ботев (Пловдив), а не с Левски
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2353 0

Антонио Вутов не е успял да договори връщането си в Левски. Първоначалното желание на юношата на "сините" е било да заиграе отново на стадион "Георги Аспарухов", но преговорите между представителите на играча и вече бившия спортен директор на столичани Станислав Ангелов не са завършили с успех.

Ето защо Вутов продължи кариерата си в Ботев (Пловдив). Вчера той направи неофициален дебют с новия си отбор, а веднага след контролата с унгарския Пакси (0:3) полузащитникът застана пред микрофона на Ивайло Ангелов.

"Как се стигна до трансфера? Споделих на ръководството на Лече, че искам да прекратим отношенията и от Ботев ме потърсиха. Доста бързо станаха нещата", каза Вутов пред БНТ.

Запитан дали някой друг го е потърсил, например Левски, халфът отговори: "Станислав Ангелов ми се обади, свърза се с моите мениджъри, но не се разбраха. Не знам подробности. От Левски нямаха желание и хората от Ботев бяха най-настойчиви."

Според Антонио Вутов трансферът му при "жълто-черните" няма да е крачка назад в кариерата му. "Смятам, че ще е добре. Зависи от мен - всичко зависи от мен."

Младият талант иска Ботеw да влезе в първата шестица на Първа професионална лига."Първо, искам отборът да влезе в първата шестица. След това апетитът идва с яденето."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички