Появи се нова опция пред Тодор Неделев

Появила се е нова опция за трансфер пред звездата на Ботев Пловдив - Тодор Неделев. След пропадането на трансфера във Фенербахче, заради финансовата криза в тима и привличането на Жоазиньо, пред родния техничар се отваря възможност да заиграе на Ботуша.

Интерес към него проявява Болоня, съобщава PlovdivDerby.com. Дали обаче ще се стигне до конкретна оферта от италианците и дали Неделев ще я приеме, за момента не е ясно.

Левски започва трудната мисия "Неделев на "Герена"?

Треньорът на Левски Петър Хубчев си е поставил за задача да успее да убеди Тодор Неделев да облече синята фланелка, твърди "Тема Спорт". Специали...

Представители на италианския тим вече няколко пъти са посещавали мачове на Ботев Пд инкогнито, за да наблюдават на живо изявите на национала ни. До преди няколко месеца за един като един от големите фаворити за привличането му бе ЦСКА, но и тази опция пропадна. Неделев неведнъж е споделял, че в България би играл само за пловдивския клуб, освен ако Ботев не вземе друго решение. Ето какви бяха точните думи на звездата на пловдивчани.

Още по темата

Please select answer!