Неделев започва преговори за нов договор с Ботев, само при едно условие би играл в друг български отбор

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев за пореден път потвърди, че в България иска да играе само за своя любим отбор - Ботев. Той категорично отрече появилите се информации, които го свързват с Левски и с ЦСКА, като дори обяви, че е близо до нов договор с пловдивчани.

"Абсолютно никакъв договор нямам подписан с ЦСКА, днес и аз четох за интерес от Левски. Преди седмица имах разговор с президента на Ботев, може би тези дни ще седнем да преговаряме за нов договор", заяви Неделев пред "Дарик".

Тодор Неделев обясни защо не се израдва на гола си срещу ЦСКА

Звездата на Ботев Пловдив - Тодор Неделев бе много доволен след успеха с 2:0 над ЦСКА, като разкри и защо не се израдва при гола си, с който офор...

"Не знам защо излизат тези слухове, особено преди най-важния мач за годината. Аз съм свикнал с тези неща. В България ще играя единствено за Ботев. Единствено бих играл в друг отбор, ако някога Ботев не ме искат".

Неделев отправи и призив за предстоящия финал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив. "Искам да кажа колкото се може повече да дойдат да ни подкрепят, това ще е достатъчно да излезем не на 100, а на 1000% да спечелим Купата."

А от кой друг чуждестранен отбор е следен Тодор Неделев - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!