Холандски клуб мъти водата на Левски за Кристиан Димитров


Холандски клуб мъти водата на Левски за Кристиан Димитров
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

5281 0

Холандски клуб е отправил запитване за централния защитник на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България Кристиан Димитров, пише "Тема Спорт". Става въпрос за тим, в който новият треньор на "канарчетата" Желко Петрович е работил. През миналата кампания специалистът бе помощник в Утрехт. През 2016/17 пък бе начело на АДО Ден Хааг.

22-годишният Димитров остави отличен сезон зад гърба си и предизвика интереса на доста клубове. В началото на кампанията се смяташе, че той ще е резерва при "жълто-черните". Младокът обаче се наложи като несменяем титуляр. Той взе участие в 33 шампионатни двубоя, в които вкара 4 гола. Освен това бе с основен принос за достигането на "канарчетата" до финала за Купата - реализира решителното попадение на реванша с ЦСКА.

Логично бе повикан и в националния отбор. Димитров започна като титуляр в евроквалификацията срещу Чехия (1:2), а в тази срещу Косово (2:3) се появи като резерва и вкара попадение. Преди 2 месеца се появи информация, че и друг чуждестранен клуб проявява интерес към него. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички