Феновете на Ботев (Пд) обявиха "война" на Илиан Илиев


Феновете на Ботев (Пд) обявиха "война" на Илиан Илиев
Снимка: Иван Йочев

1719 0

Феновете на Ботев (Пловдив) засипаха със закани, заплахи и обиди треньора на Черно море Илиан Илиев, който нарече бултрасите "индианци" след края на мача за Купата на България. Пловдивчани спечелиха след дузпи, а Илиев не можа да се примири и с условията на стадиона, като ги нарече "невъзможни". Форумите прегряха с атаки срещу треньора, а немалко бяха и предупрежденията срещу него да не стъпва в Пловдив, за да не му се случат "ужасни неща", пише "Меридиан мач".

"Във Варна се играе на картофена нива и нещо като футбол, ръгби и бокс. Така само си печелите мачовете, а навънка сте гола вода. С блъскане и антифутбол бихте Левски, ЦСКА, Лудогорец. Твоите номера да плачеш като вдовица нямат край, а като ти помагат мълчиш като з*дник. Комплексар си", пише фен на Ботев във форума на български сайт.

"Илиане, бедна душа си. Чуй интервюто на треньора на Ботев - Киров. Чуй го и виж как говорят умните и интелигентни хора. Ти за пореден път показа, че не си от тях. Поздрав от индианците", напада го друг привърженик на "жълто-черните".

Човек с никнейм Бултрас пък пише: "То Тича е едно бижу. Там никой от публиката не псува по скамейката на гостите, която е навряна в трибуните. Смениха му тревата на това "съоръжение", ама така и не успяха да му изправят неравностите. Вземи прочети малко Илиане."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички