Илиан Илиев: Спекулации са, че ще поемам Лудогорец


Илиан Илиев: Спекулации са, че ще поемам Лудогорец
Снимка: Getty Images / Guliver

2217 0

Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана много доволен след успеха срещу Лудогорец, но категорично опроверга информации, че ще замени Антони Здравко начело на разградчани.

"Спекулации са, че ще поемам Лудогорец. Не е имало нищо като разговори между нас. Ако ръководството на Черно море ме остави, със сигурност оставам до лятото. Сега това са спекулации и казах на футболистите да не обръщат внимание. Говорих с играчите ми, че няма нищо вярно и трябва да играем за победа днес", заяви той пред Diema sport.

Много е важна победата срещу Лудогорец за нас. Поздравявам футболистите за влагането им днес. Първото полувреме имахме предимство, а през второто те бяха по-дейни. Тогава имахме и късмет. Имаше бурен вятър, който се отрази на скоростта на играта на двата отбора. Можеше по-рано да приключим интригата, но не успяхме. Лудогорец рискува накрая, като играха с двама нападатели. Малко преди това можеше да използваме добрите ни ситуации, но последният ни пас не излезе. Надявам се да побеждаваме винаги, но не е лесно. Много важни три точки”, коментира Илиев.

 А кои са останалите кандидати за поста - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички