Ботев (Пд) също търси спортен директор


Ботев (Пд) също търси спортен директор
Снимка: Оф. сайт на Ботев (Пд)

1149 0

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов ще назначи спортен директор в клуба, твърди "Тема Спорт". В момента няма човек на тази длъжност при "канарчетата". Бившият футболист на "жълто-черните" Асен Караславов се води тийм мениджър, но правомощията му не са толкова големи.

В клуба искат да има силна фигура, която да води преговорите с набелязани за привличане футболисти, която да помага на треньора и да е връзка между отбора и висшето ръководство. От Ботев дори вече са водили разговори с набелязани хора за този пост. Сред тях има и бивш треньор на един от водещите родни отбори.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) ОФИЦИАЛНО С НОВ СОБСТВЕНИК

Ботев не е единственият тим, който иска да назначи спортен директор. Такъв специалист търсят и на "Герена". В Левски се надяват да има шеф, който да се занимава със спортно-техническата дейност до края на годината. Подобна е и ситуацията в Лудогорец, след като разградчани се разделиха с Методи Томанов, който дълго време изпълняваше тази длъжност.

В сряда Георги Самуилов ще даде пресконференция, на която ще обяви плановете си за управлението на клуба. Очаква се на нея да бъдат засегнати въпроси не само за спортно-техническото развитие на "жълто-черните", но и за такива, свързани със строежа на стадион "Христо Ботев". В момента реконструкцията на "Колежа" е замразена и именно това е най-голямата болка на феновете на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички