Ботев (Пд) договори още един бразилски нападател


Ботев (Пд) договори още един бразилски нападател

776 0

Ботев (Пловдив) подготвя още един трансфер от Бразилия. Става въпрос за 25-годишния нападател Алдаир да Силва, твърди "Тема Спорт".

Той е собственост на местния Жоинвил и е в отбора от септември месец с уговорката, че ще бъде освободен в момента, в който успее да си намери клуб в Европа.

През последния сезон тимът изпадна от Серия Б. Именно от Жоинвил "жълто-черните" договориха нападател - Фернандо Виана, който до дни трябва да се присъедини към лагера на тима в Турция.

И Алдаир, подобно на Виана, може да се озове в Ботев благодарение на мениджъра Иво Димов. За неговото привличане обаче има известна условност. За да се осъществи трансферът, първо пловдивчани трябва да продадат фелипе Бризола.

Това е твърде вероятно да се случи в най-скоро време. Оферти към него има от Словения и Румъния, като желанието му е да продължи кариерата си в друг тим.

"Канарчетата" вече са се споразумели с Алдаир и ако Бризола бъде продаден, централният нападател веднага ще потегли към лагера на Ботев.

И Алдаир, и Виана са били наблюдавани няколко пъти от Иво Димов и Костадин Видолов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички