Звезда на ЦСКА 1948: Когато карах такси, богата клиентка ми предложи секс


Звезда на ЦСКА 1948: Когато карах такси, богата клиентка ми предложи секс
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

7871 0

Нападателят на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк се върна към момента преди няколко години, когато, след като се е разделил с португалския Боавища и е останал без клуб, е решил да поработи като таксиджия.

Бившият футболист на Черно море разказа, че когато е откарал богата клиентка до дома ѝ, неочаквано е получил предложение да влезе в разкошния ѝ дом и да правят секс. Опита си като шофьор на такси украинецът е получил в родината си.

"Парите свършваха и трябваше да работя като таксиджия. Смятам го за добър опит. Помня как през нощта возих едно момиче от "Хрещатик" до Бориспол. В този курс ми платиха добри пари. Момичето беше облечено в скъпи дрехи, виждаше се, че не е обикновено. Така и не разбрах защо взе обикновено такси, а не ВИП.

Принципно не позволявах да се пуши в колата, но тя ме помоли да пуши айкос. Разреших ѝ. Започна да ме дразни особената миризма на айкоса, но трябваше да изтърпя, защото бях разрешил.

Влязохме в скъп дом. Започнах да се сбогувам с нея, а тя ми каза: "Искаш ли да дойдеш да пушим наргиле и да правим секс? Родителите ми не са вкъщи". Аз ѝ казах: "Благодаря, но не, ще откажа това прекрасно предложение", разказа футболистът пред sport.24tv.ua. Именно поканата от Черно море изважда Сердюк от тази професия - какво разказа за този момент нападателят четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички