Само в Sportlive.bg! Връща ли се Сердюк в Черно море? Илиан Илиев даде отговор


Само в Sportlive.bg! Връща ли се Сердюк в Черно море? Илиан Илиев даде отговор
Снимка: Cska1948.bg

2650 0

Черно море продължава да търси усилено нов качествен нападател. Една от любопитните опции, които се спрягат за върха на атаката на „моряците“, е Евгений Сердюк от ЦСКА 1948. 24-годишният украински таран премина при "червените" именно от стадион „Тича“ през септември миналата година.

Варненският клуб го продаде на ЦСКА 1948 за сериозна трансферна сума. На практика след неговата продажба в отбора зейна дупка в преди позиции. Матиас Курьор също вече не играе за „моряците“.

Преди дни се появи шокиращата информация, че Сердюк може да бъде пратен под наем в градския съперник на Черно море – Спартак Варна. Проблемът е, че през настоящата кампания той вече е играл мачове за „моряците“ и ЦСКА 1948. Според трансферните правила украинецът няма право да играе за трети клуб в рамките на един сезон.

Заговори се, че на „Тича“ също имат интерес да го вземат под наем до лятото. Sportlive.bg реши да попита треньора на „моряците“ Илиан Илиев дали съществува опция Сердюк да се завърне в Черно море като преотстъпен.

Който е пуснал тази информация за отдаване под наем в Спартак Варна, е невеж във футбола. Доста медии препечатаха тази статия. Знаете много добре, че той може да играе само при нас и ЦСКА 1948. За Сердюк се плати сериозна трансферна сума. Естествено, че ще си остане в ЦСКА 1948“, отсече пред Sportlive.bg Илиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ! Само един треньор от Първа лига уцели два пъти десятката - позна и шампиона, и голмайстора на Мондиал 2022

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ


 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички