Сердюк посочи трите причини да премине в ЦСКА 1948


Сердюк посочи трите причини да премине в ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2340 0

 

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк посочи причините, накарали го да смени Черно море със столичния клуб. Като една от основните такива той посочи възможността да работи с треньора Любослав Пенев. 
"Чувствам се добре, след като преминах в клуба, в който исках да бъда и да се развивам. Дойдох в клуб, който играе атакуващ футбол, в който играят добри футболисти, които впоследствие могат да бъдат продадени. Това е нещото, което искам и начинът, по който искам да се развивам', коментира той пред клубната телевизия. 
"Има още един факт за решението ми и той е, че треньорът Любослав Пенев е нападател, който е бил много успешен в миналото. От него мога да науча много. Все още не съм успял да говоря много с треньора, защото нямаше време. Мисля, че тепърва ще имаме възможност да го направим. Любо Пенев е много голям човек в България, изключително уважавам", допълни украинецът.
Сердюк впечатли ръководството на ЦСКА 1948 с 15-те гола, които отбеляза в 26 официални мача за "моряците".

Новото попълване на ЦСКА 1948 Евгений Сердюк посочи причините, накарали го да смени Черно море със столичния клуб. Като една от основните такива той посочи възможността да работи с треньора Любослав Пенев. 

"Чувствам се добре, след като преминах в клуба, в който искам да бъда и да се развивам. Дойдох в клуба, който играе атакуващ футбол, в който играят добри футболисти, които впоследствие могат да бъдат продадени. Това е нещо, което искам и начинът, по който искам да се развивам', той пред клубната телевизия. 

"Има още един факт за решението ми и той е, че треньорът Любослав Пенев е нападател, който е бил много успешен в миналото. От него мога да науча много. Все още не съм успял да говоря много с треньора, защото нямаше време. Мисля, че тепърва ще имаме възможност да го направим. Любо Пенев е много голям човек в България, изключително уважаван", допълни украинецът.

Сердюк впечатли ръководството на ЦСКА 1948 с 15-те гола, които се доставят в 26 официални мача за "моряците". А ето кой друг нападател е свързван с клуба това лято. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички