Златомир Загорчич се "жегна"! Отговори подобаващо на съмненията по адрес на Славия


Златомир Загорчич се "жегна"! Отговори подобаващо на съмненията по адрес на Славия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2346 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, се "жегна" от твърденията, че неговият тим се е вкопчил в седмото място в класирането в Първа лига и може да разчита на неособено чисти практики, за да го задържи.

Борба за място на европейската сцена

Припомняме, че въпросната позиция осигурява бараж за класиране в европейските клубни турнири. Това я прави много апетитна хапка в сравнение с преследването на далеч по-трудното четвърто място. Заги обаче бе категоричен, че коментарите по адрес на неговия тим не отговарят на истината.

Защо ни е да сме седми, след като можем да сме четвърти?

"Защо в 7-мо място? Може и да сме четвърти в края на сезона и пак да участваме в Лигата на конференциите. Аз със сигурност не си правя никакви сметки и се концентрирам върху всеки един мач сам по себе си. Искам същото и от футболистите си. Преди малко също имах разговор с тях. Държа на дисциплината и на сериозното отношение към всяка една тренировка и дори към всяко едно упражнение“, заяви Загорчич пред „Мач Телеграф“.

"Славия е сериозен клуб, който трябва да преследва сериозни цели, а не да си прави някакви тънки сметки, които обикновено не излизат“, добави още специалистът.

Малко по-рано собственикът на вечния съперник на "белите" Локомотив София - Иван Василев, изрази опасения, че определени отбори биха губили нарочно, за да си осигурят въпросната позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички