Загорчич опонира на Венци Стефанов, Киров призна: Трябват ни точки, малко са ни


Загорчич опонира на Венци Стефанов, Киров призна: Трябват ни точки, малко са ни
Снимка: БГ НЕС/ Фейсбук страница на Славия/ Actualno.com

2174 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след успеха на неговия тим с 1:0 над Берое. Той сподели мнението, което е в противоречие с изразено такова от президента Венцеслав Стефанов.

Загорчич сподели, че неговият отбор ще се бори за топ 6, докато Стефанов бе заявил, че "белите" искат седмото място, защото през него виждат по-лесен път към европейските клубни турнири.

"Тежък мач. Играхме под голямо напрежение, изпуснахме през първото полувреме няколко 100-процентови ситуации, където трябваше да вкараме и да си улесним мач. Сега гледаме напред, трябва да си повярваме. Днес Берое се опитваше да владее с игра, създаде ситуации, но трябваше да ги накажем с повече голове.

Всеки път, когато започваш мача, искаш да печелиш. Нормално е психологически за всеки човек да сме отпуснати вече. След този труден мач, където показахме характер, трябва да продължаваме напред и да започнем да побеждаваме. Ние играем за победа, ако успеем да се класираме в топ 6, ще е идеално. Ако не успеем, няма да се съжаляваме" - призна той.

Николай Киров пък открито призна, че на Берое му трябват точки: "Много лошо начало. Не може във втората минута да допуснеш гол при постепенна атака. Не съумяхме да създадем ситуации, а повече беше териториален натиск.

Спечелили сме много малко точки като състав. Не деля мачовете на домакински и гостуване. Трябва да мислим да печелим точки. Леки двубои няма. И днес се получи здрав двубой. От понеделник започваме да се готвим за мача с Левски" - сподели Киров. Вижте и как Славия би Берое с гол на рожденик (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички